Vikend Radionice

Škola jezika Dandelion od februara do juna organizovala je deset promotivnih vikend radionica za decu. Radionice su bile plesno-muzičke i na njima su deca različitih uzrasta imala priliku da se upoznaju sa konceptom i radom škole. Obradili smo pesme Under the Sea, Roar, Redemption song (pričaonica uz gitaru), Bare necessities, Let it go, We will rock you i We are the Champions. Deca su kroz koreografije učila i usvajala vokabular na teme: SEA LIFE, EYE OF THE TIGER, FREEDOM, WHAT ARE BARE NECESSITIES, SEASONS, IMPORTANCE OF BEING A CHAMPION.

Malezijski Bazar

Škola jezika Dandelion učestvovala je u kulturno-umetničkom programu Malezijskog dobrotvornog bazara 13 maja 2017. godine u Hotelu Radison Blue i tom prilikom sa ponosom predstavila svoje najmlađe polaznike koji su odigrali koreografiju Under The Sea. Malo starija grupa mališana predstavila se pesmom We are the Champions. Malezijska ambasada već godinama tradicionalno organizuje dobrotvorne bazare i tom prilikom predstavlja različite škole sporta, rekreacije, plesova i jezika koji se izdvajaju svojim kreativnim idejama i okrenutosti ka svetu.

Poseta ZOO

Škola jezika Dandelion obeležila je poslednji dan školske godine obilaskom Beogradskog zoološkog vrta. Deca su sa svojim nastavnicima provela prijatan dan tokom koga su sem druženja imala priliku i da ponove do tada naučeni vokabular vezan za prirodu, pojave u prirodi i životinje. English Zoo je pored letnjeg sportsko-jezičkog kampa svakako jedna od najdražih dečjih letnjih aktivnosti.