o nama ponešto

Škola jezika za decu i odrasle DANDELION prva je škola stranih jezika koja svojim konceptom objedinjuje učenje jezika, pokret i ples. Pored dinamičnih i zanimljivih časova u učionici, naša škola nudi i časove na kojima se kroz igru na zanimljiv način usvaja i utvrđuje novi vokabular. Sem plesnih, tu su i raspričaonice, radionice na kojima se uz gitaru diskutuje na neku od zadatih tema. Sav rad u školi odvija se isključivo na stranom jeziku koji se pohađa, nezavisno od uzrasta polaznika. Posebnost koju ova škola nudi je svakako pozitivna amosfera, inovativnost, mnoštvo zanimljivih i kreativnih materijala uz iskusne profesore i ozbiljan cilj, a to je usvajanje i progovaranje u što kraćem roku.
Kursevi se organizuju u malim grupama (od 3 do 6 polaznika) što svim učenicima omogućava da kvalitetno i brzo uče i uvek budu uključeni i angažovani.
Svakom polazniku pružamo i mogućnost besplatnog testiranja nivoa znanja jezika. Testiranje možemo obaviti i putem Skypa.
Svi naši profesori su Master profesori Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

naša
vizija
Dandelion, maslačak, sa razlogom je izbran da bude simbol naše škole. Maslačak u sebi objedinjava kako seme, zametak znanja, tako i kretanje, ples kroz prostor,  putem koga se znanje širi, a potom i umnožava. Na sličana način naša škola teži tome da se seme znanja koje se na časovima “poseje” kroz plesne, dramske i radionice uz gitaru proširi i utemelji. Osnovni moto naše škole je STOP HIDING, START SMILING! što znači da je naša prvenstvena težnja da se jezik USVOJI na što prirodniji način kroz naše već postojeće mehanizne učenja jezika. I sve to uz puno dobre energije!
 PREDAVAČI NAŠI
Milena
Ivanović

Master profesor jezika i kniževnosti od 2011. Svoje bogato rado iskustvo stekla je radeći u privatnim školama jezika kao i u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti..

Jelena
Đorđević

Od februara 2014 godine radi kao nastavnik stranosg jezika za užu naučnu oblast strani jezici na Fakultetu bezbednosti Univerziteta u Beogradu, gde izvodi nastavu i ispite iz Engleskog jezika I…

Dragana
Trajković

Master profesor jezika i kniževnosti. Diplomu je stekla na filološkom fakultetu u Beogradu. Radila je kao profesor engleskog jezika u V gimnaziji…